طراحی برای BigData

طراحی برای BigData و امکان scale out به صدها تا هزاران ترابایت اطلاعات

سیستم های استورج متداول برای اندازه های کوچک طراحی شده اند. در یک کنترلر RAID معمولا تا زیر ۲۰۰ عدد هارد، آن هم با مشکلات زیاد قابل استفاده است و برای ابعاد بزرگ اطلاعات قابل استفاده نیست. اما واقعیت صنعت IT این است که حجم اطلاعات در حال ذخیره دنیا به سرعت در حال زیاد شدن است. به عنوان مثال پیش بینی می شود که حجم دیتای دنیا به ۱۰ زتابایت در سال ۲۰۱۶ برسد (هر زتابایت یک میلیارد ترابایت است!). دلیل این افزایش حجم بی سابقه، استفاده بی سابقه نسل بشر از اطلاعات دیجیتال است. هزاران سیستم IT مانند google, YouTube, FaceBook, LinkedIn و مانند این به طرز خیره کننده ای در حال نگهداری و تجزیه و تحلیل اطلاعات هستند. صنایع مختلف، مانند برودکست، بیوانفورماتیک، حفاظت پیرامونی و دوربین های امنیتی، کتابخانه های دیجیتال و مانند این هر روز نیاز به حجم بیشتری از فضای ذخیره سازی دارند. به عنوان مثال در انتقال از تصویر تلویزیونی SD به HD به چهاربرابر فضای بیشتر برای آرشیو نیاز است و همین الان دنیا در حال کار روی تکنولوژی های 4K و 8K است! پیش بینی می شود فضای قابل ذخیره سازی روی یک هارد دیسک در ده سال آینده به ۶۰ ترابایت برسد.

با وجود این تغییرات، تکنولوژی RAID که بیش از ۳۰ سال پیش بوجود آمده است محدودیت های جدی و ذاتی خود را برای BigData به خوبی نشان می دهد. RAID بصورت scale up عمل می کند و بعد از اینکه یک کنترلر به حداکثر توانایی خود برسد، چاره ای به جز تعویض آن وجود ندارد. یک کنترلر تعداد هارد محدودی را پشتیبانی می کند و روی همان تعداد هم محدودیت های جدی تحمیل میکند و خود گلوگاه سیستم است.

Xendure با تفکر BigData طراحی شده است. Xendure برای تعداد ده ها هزار دیسک و هزاران نود همزمان و صدها هزار ترابایت اطلاعات طراحی شده است. ساختار طراحی Xendure بصورت Scale out و Distributed است، به عبارت دیگر هر موقع نیاز به حجم بیشتر باشد می توان با افزایش node و دیسک های جدید، بدون نیاز به تغییر پیکربندی سیستم حجم و پرفورمانس سیستم را افزایش داد. Xendure از الگوریتم حفاظتی قدرتمندی به نام BitExpander استفاده میکند که ضریب حفظ اطلاعات در استورج را می تواند به بیش از 99.99999 درصد افزایش دهد. Xendure می تواند از آخرین ظرفیت دیسک های ارائه شده به بازار استفاده کند و نیازی به سخت افزار اختصاصی ندارد.